ido


Ido Nederlands woordenboek - Woorden.org.
taal een internationale hulptaal gebaseerd op het Esperanto. taal - Ido is een herziene versie van de kunsttaal Esperanto. Ido is ontwikkeld in het begin van de 20e eeuw, en wordt heden ten dage nog door een klein aantal mensen.
Ido taal - Wikipedia.
Hier volgen twee voorbeelden, Pluveto van Heidi Neussner, origineel geschreven in het Ido en vertaald in het Nederlands, en In Ithaka zingen de Nachtegalen van Anton van Wilderode, geschreven in het Nederlands en vertaald in het Ido door Andreas Juste.:
IDo babykleding en kinderkleding.
iDO is een lief baby- en kinderkleding merk in de maten 68 t/m 98. Met schattige jurkjes, rokjes en vestjes in zachte kleuren kan je voor je kleine meisje goed slagen bij iDO. Maar ook voor jongens is er ruime keuze uit zachte kledingstukken.
Ido - Wikibooks.
Ido is gebaseerd op het Esperanto, maar aangepast om het niet overbodig ingewikkeld en niet sexistisch te maken. Ido wordt gebruikt door minstens 1000 mensen. Wikipedia, Wikiwoordenboek en Wikisource zijn beschikbaar in het Ido. Ido is nu 2022 ongeveer 115 jaar oud.
Ido - WikiWoordenboek.
5.1 Zelfstandig naamwoord. Geluid: Ido hulp, bestand. taal een internationale hulptaal gebaseerd op het Esperanto. Veel mensen zijn tegen het maken van kunsttalen als Ido. Duits: Ido de o. Engels: Ido en. Esperanto: Ido eo. Frans: ido fr m. Ido: Ido io.

Contacteer ons

รข
companies
feest
free
huwelijksfoto's
ido
opleiding
photography
rotterdam
sex
vacature
vpn