ido


ido vertaling Spaans Nederlands.
Betekenis van Ido.
Het minst leuk aan Ido.: uitleggen in engelstalige landen. Heet jij ook Ido? Plaats jouw naamervaring. Wat is het leukst aan de naam Ido? Wat is het minst leuke aan de naam Ido? Als ik geen Ido had geheten dan.
Ido Wikibooks.
Ido is gebaseerd op het Esperanto, maar aangepast om het niet overbodig ingewikkeld en niet sexistisch te maken. Ido wordt gebruikt door minstens 1000 mensen. Wikipedia, Wikiwoordenboek en Wikisource zijn beschikbaar in het Ido. Ido is nu 2017 ongeveer 110 jaar oud.
Ido WikiWoordenboek.
Veel mensen zijn tegen het maken van kunsttalen als Ido. Duits: Ido de o. Engels: Ido en. Esperanto: Ido eo. Frans: ido fr m. Ido: Ido io. Italiaans: ido it m. Zoeloe: isi-Ido zu 7. Zie Wikipedia voor meer informatie.
Ido Nederlands woordenboek Woorden.org.
kunsttaal Ido is een herziene" versie van de kunsttaal Esperanto. Ido is ontwikkeld in het begin van de 20e eeuw, en wordt heden ten dage nog door een klein aantal. Toon uitgebreidere definities. Deze woorden beginnen met Ido.: idolaat idolen idoliseren idolisering idool.
Puzzelwoordenboek Ido.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 2 puzzelwoorden gevonden voor Ido. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie.
IDo babykleding en kinderkleding.
iDO is een lief baby en kinderkleding merk in de maten 68 t/m 98. Met schattige jurkjes, rokjes en vestjes in zachte kleuren kan je voor je kleine meisje goed slagen bij iDO. Maar ook voor jongens is er ruime keuze uit zachte kledingstukken.
Ido taal Wikipedia.
Ido, in tegenstelling tot Esperanto, gaat niet uit van het mannelijk geslacht als de standaard, en definieert zo bijvoorbeeld zuster niet als vrouwelijke" broer, zoals in Esperanto frat-in-o betekent in beide talen zus, maar het grondwoord frato dat in Esperanto broer betekent, heeft in Ido de neutrale betekenis brus' voor broer gebruikt men fratulo.

Contacteer ons

huwelijksfoto's
feest
ido
photography
vacature
companies
â
vpn
rotterdam
sex
free
opleiding